3 maanden intens

Wat?

Een commitment naar jezelf. Een deal met jezelf. Gedurende 3 maanden en 10 sessies gaan wij samen op pad. Je wordt ondergedompeld in een bad van coaching. Dit is geschikt voor iedereen die een met een burn-out of burn-outverschijnselen thuis zit.

Dit is geen garantie dat je na deze sessies terug aan het werk kan gaan- je zal wel veel duidelijkheid en inzichten hebben gekregen.  Een burn-out is zeer persoonlijk en de ene heeft wat meer tijd nodig dan de ander. Na deze 3 maanden bekijken we samen waar je nog bij geholpen kan worden. 

Tijdens deze intensieve maanden kan het zijn dat ik je ook al doorverwijs naar andere hulpverleners om extra ondersteuning in te schakelen. Samen sterk. Daar geloof ik in.

Waarom kies je dit?

Omdat je nood hebt aan die handvaten. Je wil ondersteund worden en je ziet het even niet goed hoe je het alleen redt.  Je wil er iets aan doen, maar je weet niet waar te beginnen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met 1.5uur. Daarin leren we elkaar kennen en bekijken we wat je nodig hebt en waarmee je wil  en kan starten. 

Ik nodig je graag uit om volgende week al terug te komen. Dit doe ik om even in te checken, hoe het is verlopen na de eerste sessie. Wat er is blijven hangen en wat goed of niet goed voelde. Dit duurt 60 minuten en vanaf nu duurt elke sessie 60 minuten.

Je komt de eerste maand wekelijks, de volgende 2 maanden kom je telkens 3 keer.

Afhankelijk van jouw energiepeil gaan we verschillende oefeningen doen: schrijfopdrachten, meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie,...

Ik luister naar jouw verhaal en ik zorg voor rust en helderheid in je leven.

Dit kan zowel online als in real life.

Wat kost het?

Normale prijs: 650 euro ( 10x65euro/sessie)

Omdat je dit commitment met mij en jezelf aangaat, geef ik je graag een interessante korting

Deze intensieve 3 maanden betaal je slechts 475 euro

Enkele voorwaarden:

- de som wordt in 1x betaald ten laatste na de 1ste sessie

- de som kan via de app, contant of per overschrijving  betaald worden

- de sessies kunnen maximum met 1 maand uitgesteld worden ( wegens ziekte, vakantie, onvoorziene omstandigheden) - dat wil zeggen dat alle sessies op maximum 4 maanden moeten ingeboekt worden

Antwerpen , Zwijndrecht en Schoten

LET'S DO THIS TOGETHER