top of page

Beste Lezer,

Jawel, ... ik schreef een boek Het is oké...  . Lees even mee, ik vertel je graag meer over het boek.

Altijd zijn we onderweg, voortdurend op zoek naar onze eindbestemming. Maar durven we ook af en toe stil te staan in ons drukke leven? De tijd te nemen om te reflecteren? Hoe maken we opnieuw verbinding met onszelf? Hoe schudden we ons wakker om aan de ratrace te ontkomen?

Het zijn vragen die me al even bezighouden en nog nét iets meer sinds m’n burn-out in 2016. Ik deel ze graag als ervaringsdeskundige in m’n debuut. Ik wil je alert maken voor alarmsignalen en duidelijk maken dat het je niet oké voelen ook oké is/niets is om je voor te schamen. Het is oké is een boek om je te motiveren, je nieuwe inzichten te geven over je eigen leven en je zorg te leren dragen voor je lichaam en geest.

Schrijven was altijd al een ding van me. Een soort van therapie zou je kunnen stellen. Ervaringen delen ook. Dat deed ik eerder al wel eens via een blog, maar nu is het tijd om een droom te verwezenlijken. Twee jaar geleden is het eerste zaadje gepland waarbij ik besliste om mijn ervaringen te verzamelen. We zijn nu 2022 en daar is het dan: mijn boek.

Het is een persoonlijk, ongefilterd non-fictieboek waarin ik toon hoe het erkennen en toelaten van je eigen kwetsbaarheid je sterker kan maken. Mijn verhaal met veel vallen en nog nét iets meer opstaan – niet belerend of alleswetend, wel verhelderend en bruikbaar voor iedereen.

Een onmogelijke liefde, een veeleisende job en amper een moment van rust: het waren slechts enkele factoren die me deden afstevenen op een burn-out. In Het is oké vertel ik mijn verhaal – no-nonsense, in geuren en kleuren en zonder roze bril. Aan de hand van anekdotes uit m’n eigen leven spit ik grondig uit hoe het zover is gekomen. En kijk ik ook verder, naar hoe ik het in de toekomst anders kan aanpakken en anderen kan inspireren.

Naast mijn job als stressbegeleider in m’n eigen praktijk én in de multidisciplinaire groepspraktijk Medihuis, werk ik als Senior Talent Acquisition Partner in een logistiek bedrijf, waar ik ook regelmatig nationale en internationale infosessies over stress en burn-out geef. Zo heb ik voor mezelf een ideale werkcombo gecreëerd met voldoende afwisseling, waarin mijn brein continu wordt uitgedaagd en waarvan ik enorm veel voldoening krijg. In mijn vrije tijd vind je me al wel eens op een padelveldje of in de bossen al lopend of wandelend. Al kan ik ook keihard genieten van een lui dagje, of twee, in m’n sofa. Starend naar de vogeltjes of de wolken. Ik hou van knuffelen, lekker eten op mooie bordjes en 80’s muziek waarop ik helemaal uit de bol kan gaan en lekker vals en luidkeels kan meezingen.

BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR

Het boek kan je ook bestellen in je lokale boekhandel, online of persoonlijk  aankopen bij mij in de praktijk in Boechout of Schoten.

bottom of page