Coach Marjolein

Ik ben Marjolein (° 1981) en heb van mijn burn-out verleden een toekomst gemaakt.

In 2016 ben ik zelf even buiten bewustzijn gegaan, omdat mijn lichaam al twee jaar signalen aan het geven was om om eens grondig te tijd te nemen en na te denken over mijn leven. Wat ik dus niet deed, ik ging gewoon door...

De oorzaak van mijn burn-out? Geen goede balans tussen werk en privé, niet naar mezelf aan het luisteren, geleefd worden in plaats van mijn eigen leven leiden, geen voldoening halen uit wat ik deed en niet voor mezelf aan het kiezen.

Gedurende twee jaar voelde ik me slecht. Ik had allerlei fysieke klachten; migraine, paniekaanvallen, ontstekingen op verschillende plaatsen, snel ziek, hartkloppingen, tintelende vingers en andere lichaamsdelen,... Ik heb allerlei onderzoeken laten doen in die twee jaar en de artsen zeiden telkens: ' We vinden niets, je bent gezond.'

Dus... ik ging maar door.

Herkenbaar?

Ondertussen heb ik geleerd om naar m'n lichaam te luisteren wat  me op tijd signalen geeft waardoor ik besef dat ik weer te snel ben gegaan. Oh ja, ik doe dat nog steeds soms. Dat lijkt me perfect normaal in onze maatschappij. Ikzelf hou ook graag van uitdagingen, dus begrijp ik mezelf ook wel dat ik soms te snel wil gaan.  Ik ben ook maar mens.

In mijn vrije tijd vind je me al wel eens op een padelveldje of in de bossen al lopend of wandelend. Al kan ik ook keihard genieten van een lui dagje, of twee, in m’n sofa. Starend naar de vogeltjes of de wolken. Ik hou van knuffelen, lekker eten op mooie bordjes en 80’s muziek waarop ik helemaal uit de bol kan gaan en lekker vals en luidkeels kan meezingen.

Als Coach Marjolein reik ik manieren aan om ons leven wat minder stressvol te maken, maar kijk ik ook graag naar jouw perfectionisme, jouw zelfbeeld, jouw faalangst, jouw maskers die je draagt,... Van daaruit kunnen we groeien en het leven anders gaan be-leven.

Het is interessant om te leren wat stress met ons lichaam en onze geest doet. Ik vind het belangrijk om jou ook psycho-educatie mee te geven, zodat jij ook wat meer gaat ontdekken over wat er in je omgaat.

 Maar ook om gewoon terug te leren ontspannen en vooral te "ont-moeten".

Samen met jou ga ik op zoek naar wat past voor jou. Elk verhaal is uniek en ik luister graag naar jouw noden met veel aandacht voor jouw energiepeil. 

De twaalf jaar ervaring in HR Rekrutering en Selectie, gecombineerd met een aantal gevolgde transformatiecursussen, een opleiding  Coach en burn-out coach van Dr. Luc Swinnen én mijn ervaring met groepscoaching/workshops omtrent stress, kunnen van betekenis zijn voor jou.

studies en opleidingen:

- Graduaat Marketing

- Creative Consciousness Master I

- Creative Consciousness Master II

- Creative Consciousness Master of Relationships

- Coachopleiding - dr. Luc Swinnen

- specialisatie stress- en burnoutcoaching - dr. Luc Swinnen

- opleiding loopbaanbegeleider - Diaspoor

-  opleiding Polyvagale theorie - dr. Luc Swinnen

-  opleiding time management - CEVORA Antwerpen

- ervaringsdeskundige : burn-out in 2016

- hoogsensitief

ervaringen:

- workshop 'In verbinding met jezelf'

- workshop 'lach - en danssessie'

- workshop 'introspectie'

- workshop 'ik groei'

- B2B workshops - relax at work

- B2B workshops ' burn-outpreventie' ( Eng +Nl)

- Yoga & De-stress weekend ( 2x/jaar)

- 1 op 1 begeleiding sinds 2017

- medewerker multidisciplinaire groepspraktijk Het Medhuis sinds 2018

- 10 jaar ervaring in rekrutering- en selectie

- 6 jaar stewardess- intercontinentaal

Wat anderen zeggen over mij:

"Wat ben ik Marjolein dankbaar! De uren samen waren best confronterend en intens. Maar ook leerrijk en motiverend. Zo'n begripvolle en toegankelijke persoon, dacht ik bij mezelf. Tijdens mijn traject triggerde ze mij met haar vragen, deed ze mij inzicht krijgen. Gaf ze tips en tricks. En vooral motiveerde ze mij om naar mezelf te luisteren. En dit alles zonder moeite. Wat een Coach!!"
-C.B., coachee-

"Ik heb afgelopen weekend het yoga
- en de-stress luxe weekend meegedaan en dit was echt TOP! Marjolein is een topvrouw die weet waarover ze spreekt, die weet waarmee ze bezig is en mij een rustgeven...d en vooral stressloos weekend heeft bezorgd!
Ik kan haar ten zeerste aanraden voor wie op zoek is naar heldere inzichten, hulp of begeleiding!
Op naar een volgend weekendje!!"

-K.V.R. , deelneemster Yoga & De-Stress Luxe Weekend-

"Een hele fijne info sessie gekregen waardoor ik nieuwe inzichten kreeg, dank je Marjolein"

- S.L., deelneemster infosessie-