Ik ben Marjolein (° 1981) en heb van mijn burn-out verleden een toekomst gemaakt.

De 7 jaar ervaring in HR Rekrutering en Selectie, gecombineerd met een aantal gevolgde transformatiecursussen, een opleiding  Coach en burn-out coach van Dr. Luc Swinnen én mijn ervaring met groepscoaching/workshops omtrent stress, kunnen van betekenis zijn voor jou.

Als Coach Marjolein reik ik manieren aan om ons leven wat minder stressvol te maken.

Het is interessant om te leren wat stress met ons lichaam en onze geest doet. Maar ook om gewoon terug te leren ontspannen en vooral te "ont-moeten" .

Naast groepssessies, workshops en weekends die op regelmatige basis worden gepland, kan je ook kiezen voor 1 op 1 coaching.

Wat anderen zeggen over mij:

"Wat ben ik Marjolein dankbaar! De uren samen waren best confronterend en intens. Maar ook leerrijk en motiverend. Zo'n begripvolle en toegankelijke persoon, dacht ik bij mezelf. Tijdens mijn traject triggerde ze mij met haar vragen, deed ze mij inzicht krijgen. Gaf ze tips en tricks. En vooral motiveerde ze mij om naar mezelf te luisteren. En dit alles zonder moeite. Wat een Coach!!"
-C.B., coachee-

"Ik heb afgelopen weekend het yoga
- en de-stress luxe weekend meegedaan en dit was echt TOP! Marjolein is een topvrouw die weet waarover ze spreekt, die weet waarmee ze bezig is en mij een rustgeven...d en vooral stressloos weekend heeft bezorgd!
Ik kan haar ten zeerste aanraden voor wie op zoek is naar heldere inzichten, hulp of begeleiding!
Op naar een volgend weekendje!!"

-K.V.R. , deelneemster Yoga & De-Stress Luxe Weekend-

"Een hele fijne info sessie gekregen waardoor ik nieuwe inzichten kreeg, dank je Marjolein"

- S.L., deelneemster infosessie-

Antwerpen , Zwijndrecht en Schoten

LET'S DO THIS TOGETHER