top of page

 ONLINE TRAINING

VERSTERK JE VEERKRACHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!!!PERMANENT IN PRIJS VERLAAGD!!!

Ben jij op zoek naar manieren om je veerkracht te vergroten en stress in je leven beter te beheren?

Wil je jezelf empoweren en de controle nemen over je welzijn?

Dan is de online training "Versterk je Veerkracht" jouw kans om te groeien.

Ontdek hoe je stress kunt omzetten in kracht en je veerkracht kunt versterken.

Je Persoonlijke Reis naar Veerkracht

In een wereld waar stress en uitdagingen overal om ons heen lijken te zijn, is het van vitaal belang om te leren hoe je veerkrachtig kunt zijn. Deze online training, ontwikkeld door Coach Marjolein, is ontworpen om jou te begeleiden op je persoonlijke reis naar meer veerkracht en balans.

 

Wat Kun je Verwachten

De "Versterk je Veerkracht" online training biedt een uitgebreid programma van 4 weken leren en groeien.

Hier is wat je krijgt:

  • 4 weken van Inzicht en Praktische Opdrachten: Gedurende vier weken ontvang je 6 e-mails met inspirerende opdrachten en praktische oefeningen die je in staat stellen om je veerkracht te vergroten en stress te verminderen.

  • E-Book: Je ontvangt een waardevol ‘to do e-book’ boordevol opdrachten en tips om je veerkracht te versterken, geschreven door Coach Marjolein zelf.

  •  Persoonlijke Videoboodschappen: Coach Marjolein zal je persoonlijk begeleiden met videoboodschappen die je motiveren, inzichten delen en je helpen je groeiproces te versnellen.

  • Psycho-Educatie: Leer de wetenschap achter veerkracht en stressbeheer. Begrijp hoe je brein werkt en hoe je jezelf kunt trainen om veerkrachtiger te worden.

Voor Wie is Deze Training?

De "Versterk je Veerkracht" online training is geschikt voor twee doelgroepen:

  1. Mensen die reeds begeleiding hebben gehad door Coach Marjolein: Als je eerder met Coach Marjolein hebt gewerkt en je wilt blijven groeien en je veerkracht versterken, dan is deze training een ideale aanvulling op je persoonlijke ontwikkelingstraject.

  2. Iedereen die hun veerkracht willen versterken: Of je nu nieuw bent in het proces van veerkracht opbouwen of gewoon op zoek bent naar effectieve technieken om stress te beheersen, deze training biedt waardevolle inzichten en tools voor iedereen.

De Investering in Jezelf

Je kunt deze waardevolle online training nu krijgen voor 47 euro ipv 99euro.. Dat is een kleine investering in je welzijn en toekomst. Het bedrag is De prijs is inclusief online leren, het e-book, persoonlijke videoboodschappen en psycho-educatie die je een leven lang kunt gebruiken.

 

Begin Vandaag Nog aan Je Reis naar Veerkracht

!!!OPGELET!!! Klik niet weg na de betaling!!! Je krijgt een belangrijk scherm te zien om in te vullen omwille van GDPR wetgeving.

 

Stel je voor hoe het zou zijn om stress niet langer als een belemmering te zien, maar als een kans om te groeien.

Stel je voor dat je in staat bent om met meer zelfvertrouwen en veerkracht door het leven te gaan, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

Wacht niet langer.

Het is tijd om je veerkracht te empoweren en de regie over je leven terug te nemen.

Schrijf je nu in voor "Versterk je Veerkracht" en begin vandaag nog aan je reis naar meer balans. 

Gedurende 4 weken, mag je van mij 6 mails verwachten. In die mails worden de oefeningen meegegeven en zullen de videoboodschappen ook terug te vinden zijn. Die video’s kan je vergelijken met korte coachingsessies. Een handig online oefenboekje mag je ook ontvangen. Dat kan je uitprinten of bewaren. 

Je zal je gedurende vier weken gemotiveerd voelen om met je leven aan de slag te gaan.

Als een alarmbelletje zal ik in je mailbox verschijnen en je weer de moed te geven om verder te gaan. 

 

Jouw Welzijn, Jouw Veerkracht, Jouw Toekomst

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je klaar om te starten? 

Je betaalt via onderstaande link en van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, ga je van start. Je krijgt die dag zelf nog je eerste les met je eerste opdrachten.

Jouw pakket:

4 weken, 6 e-mails, 4 videoboodschappen, gratis oefen e-book, gratis lidmaatschap van besloten Facebookgroep en veel inzichten.

Wat kost het?

Dankzij Black Friday actie betaal je nu slechts 47 euro ipv 99 euro 

 

Begin vandaag nog aan je traject naar empowerment en veerkracht. 

!!!OPGELET!!! Klik niet weg na de betaling!!! Je krijgt een belangrijk scherm te zien om in te vullen omwille van GDPR wetgeving.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt. We staan klaar om je te helpen op je pad naar meer veerkracht. Wil je liever een persoonlijk traject aangaan met Coach Marjolein? Ook dat kan. Neem even contact op via marjoleinfaes@gmail.com of maak een eerste afspraak via deze link

Disclaimer: Resultaten kunnen variëren en zijn afhankelijk van individuele inzet en betrokkenheid bij de training. Dit is geen volwaardige therapie en vervangt geen advies van huisarts.

bottom of page