top of page
PROMO GROENE RAND.png
    VAN OPGEBRAND NAAR JE EIGEN COACH – DEEL I

Wat is het?

Een online training waarin je gedurende 4 weken van mij verschillende e-mails krijgt met allerlei opdrachten, tips, videomateriaal, reflectievragen,…

Je schrijft je slechts 1 keer in, je betaalt de deelnameprijs en de rest kies jij. Jij ontvangt in 8 e-mails al de inhoud en jij kiest wanneer je er de tijd voor neemt om alles te bekijken.

Zo mag je onder andere in totaal 90 minuten beeldmateriaal verwachten. Ik verplicht je niet om op een bepaald tijdstip voor het scherm te gaan kruipen, jij kiest. Op die manier weet ik zeker dat je er bewust de tijd voor gaat nemen en je er klaar voor bent om informatie te ontvangen. De video’s zijn opgesplitst, zodat je niet in 1 keer 90 minuten gekluisterd zit aan het scherm. Je kan uiteraard er wel voor kiezen om de 3 filmpjes na elkaar te kijken, mocht je dat wensen.

Ik ben jouw coach gedurende 4 weken vanop afstand. Ik geef je moed om verder te gaan en je leven weer in eigen handen te nemen en niet te laten domineren door de stress.

Je zal je gedurende vier weken gemotiveerd voelen om met je leven aan de slag te gaan. Als een alarmbelletje zal ik in je mailbox verschijnen en je weer moed te geven om verder te gaan. Want ik weet maar al te goed uit eigen ervaring dat je begeleiding nodig hebt. En niet zomaar 1 keer. Maar kort op elkaar. Iemand die heel even je hand vastneemt en naast je staat om je proces aangenamer te maken.

NEEM AFSCHEID VAN JE FRUSTRATIES OMTRENT DAT LAAG ENERGIEPEIL

Kies voor meer energie in je leven.

Dat doen we stap voor stap en in kleine beetjes. Ik leer je terug te ontdekken waar je blij van wordt. Je gaat weer op zoek naar die kleine dingen waarvan je bent vergeten dat ze je een glimlach kunnen bezorgen.

Wist je dat blij zijn een vorm van ontspanning is?

Dat is even stil staan, dat is even bewust zijn van iets anders dan je sleur of je stress. Door meer ontspanning in je leven te laten, zeg je dag tegen stress op dat moment. In het moment van blij zijn, van ontspanning, is er geen plaats voor stress.

WIL JIJ OOK MEER VAN DIE RUSTMOMENTEN IN JE LEVEN?

Dat kan. Je krijgt verschillende oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. Je krijgt een videoboodschap waarop de oefeningen in detail worden uitgelegd. Je krijgt instructies en info over je valkuilen. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Daarnaast krijg je ook een online oefenboekje, zodat je instant kan beginnen om te kiezen voor meer rust in je leven.

Wat zit er in je pakket?

Gedurende 4 weken, mag je van mij 8 mails verwachten. In die mails worden de oefeningen meegegeven en zullen de videoboodschappen ook terug te vinden zijn. Die video’s kan je vergelijken met korte coachingsessies. Een handig online oefenboekje mag je ook ontvangen. Dat kan je uitprinten of bewaren. Kan je al mediteren? Ik leer je een korte meditatie aan. Iedereen kan het leren. Ook jij!

Je zal je gedurende vier weken gemotiveerd voelen om met je leven aan de slag te gaan.

Als een alarmbelletje zal ik in je mailbox verschijnen en je weer de moed te geven om verder te gaan. 

duidelijk overzicht:

-        3 videoboodschappen  twv 90 euro

-        Online oefenboekje twv 12 euro

-        8 e-mails op 4 weken ( als je alle mails opent, zo niet, zal het langer duren)

-        Gratis lidmaatschap van besloten groep op Facebook voor opvolging en steun van lotgenoten

-        Je komt op de mailinglist om als eerste mijn podcasts te krijgen

-        Praktische tips en oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan gaan

-        Train je brein

-        Krik je zelfbeeld op

-        Meditatieoefening

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Jij geeft aan dat je wil starten met dit traject in een boodschap naar mij.

Wanneer ik de betaling heb ontvangen, ontvang je een e-mail waarin je bevestiging geeft dat je klaar bent om aan jezelf te werken, waarop je onmiddellijk je eerste videoboodschap mag ontvangen waarin ik start met een oefening uit te leggen.

Telkens jij een mail van mij opent, mag je enkele dagen later de volgende ontvangen. Zo komen we uiteindelijk aan 8 e-mails op 4 weken.

Wanneer jij een e-mail niet hebt geopend, zal de volgende op je wachten totdat je klaar bent voor de volgende stap.

Dus jij kiest! Jij beslist.

IN 2016 ZAT IK ZELF THUIS MET EEN BURN-OUT EN KIJK NU….

In 2016 werkte ik als stewardess en op een mooie dag, zakte ik in elkaar. Aan boord, met collega’s en passagiers aan boord. Gelukkig stonden we nog in Brussel aan de grond.

Ik ging eventjes naar het toilet, ik kwam weer buiten, ik zag mijn collega staan en het volgende dat ik me herinner,…. Is dat er 2 ambulanciers rondo mij stonden en ik had een infuus in m’n arm.

Ik was op. Doodop. Kapot. Mijn lichaam kon.niet.meer.

Altijd maar doorgaan, altijd maar blijven gaan. Er altijd voor iedereen zijn, altijd luisteren, altijd raad geven,… en mezelf.. had ik helemaal verwaarloosd. En dan beslist je lichaam wel in jouw plaats.

Ik zag geen oplossing; paniekaanvallen, ademnood, migraine, ziek, moe, verdrietig,… Hoe moest ik hier in hemelsnaam uitkomen?

Wel… kijk nu.

Hier sta ik dan.  Sterker dan ooit tevoren. Al een hele tijd mensen aan het begeleiden die zelf door te vaak en/of te veel stress niet meer 100% zichzelf kunnen zijn. Niet meer goed kunnen functioneren in het dagelijks leven.

 En telkens ben ik dolblij als ik afscheid kan nemen van mensen, zodat ze weer zelf aan de slag kunnen. Dat ik ze bepaalde inzichten heb bijgebracht en even de spreekwoordelijke spiegel ben kunnen zijn voor hen.

Dus ja, ik geloof in jou!

Ook jij kan je terug energiek voelen. Ook jij kan beter omgaan met stress.

Ben je klaar om te starten? 

Je betaalt via onderstaande link en van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, ga je van start. We vragen je nog 1 keer of je wel écht klaar bent voor verandering en nadien starten we samen aan deze training.

Jouw pakket:

4 weken, 8 e-mails, 3 videoboodschappen, 2 podcasts, gratis oefen e-bookje, gratis lidmaatschap van besloten Facebookgroep en veel inzichten.

WAT KOST HET?

59 euro

Deze Deel 1 is opgemaakt in 2018, we zijn volop aan het werk voor een Deel 2, vandaar dat je dit volledig pakket nu voor slechts 39 euro kan aankopen.  Speciaal voor jou, omdat ik je wil motiveren en ondersteunen in deze stressvolle periode.

NU slechts 39 euro

Dit vervangt uiteraard niet een 1 op 1 gesprek. Het geeft je wel extra steun tijdens of na persoonlijke begeleiding.

Misschien is dit voor jou een eerste kennismaking met coaching en wil je graag hierna starten met 1 op 1 begeleiding.

bottom of page