top of page

ULTIEME GROEIDAG - WORKSHOP

Zondag 15 oktober van 9u30 tot 17u

Ontgrendel Je Volledig Potentieel met de ultieme Groeidag Workshop!

Ben je klaar om jouw volledige potentieel te bereiken?

Wil je leren hoe je angsten kunt overwinnen en vrijuit kunt groeien?

Dan is onze exclusieve Groeidag Workshop precies wat je nodig hebt!

Sluit je aan bij een inspirerende groepssessie en ontvang waardevolle groepscoaching van onze ervaren experts. Deze intensieve workshop, begeleid door twee coaches en ervaringsdeskundigen, belooft een transformatieve ervaring te zijn die je leven een nieuwe richting kan geven.

WAT DOEN WE?

We nodigen je uit om deel te nemen aan een dag vol persoonlijke groei en ontwikkeling. Gedurende de hele dag zul je ondergedompeld worden in een omgeving die is ontworpen om je te stimuleren om je grenzen te verleggen en je ware potentieel te ontdekken. Onze deskundige coaches zullen je begeleiden bij elke stap van je groeiproces, zodat je angsten kunt overwinnen en kunt evolueren naar je dromen en noden.

 

HOE DOEN WE DAT?

Allereerst krijg je de gelegenheid om te leren van andere deelnemers en hun persoonlijke verhalen. Samen vormen we een ondersteunende groep van gelijkgestemde individuen die elkaar aanmoedigen en ondersteunen tijdens het groeiproces.

Vervolgens worden er groepssessies georganiseerd, waarin je kunt leren van de expertise van de coaches en ervaringsdeskundigen. Thema’s;

  • Ik en mijn full potential

  • Hoeveel zeggenschap heb ik?

  • Angstvrij groeien

  • Mijn eigen effectiviteitsplan

Deze interactieve sessies bieden een veilige ruimte om je angsten te overwinnen en te groeien, terwijl je waardevolle feedback en begeleiding ontvangt.

 Tijdens de workshop zorgen we ook voor ontspanning en welzijn. Aan het einde van de dag zullen we een ontspanningsmoment organiseren, waar je de kans krijgt om tot rust te komen, te reflecteren op je groei en nieuwe energie op te doen.

PRAKTISCH

Mis deze unieke kans niet om je volledige potentieel te ontgrendelen! De deelnameprijs bedraagt slechts 175 euro, een investering in jezelf die zich dubbel en dwars zal terugbetalen. Bereid je voor op een dag vol inzichten, groei en transformatie.

 

  • Datum: zondag 15 oktober 2023

  • Tijdstip. Aankomen vanaf 09h15, start 09h30 stipt. Einde 16h45.

  • Locatie: Medihuis Schoten, botermelkbaan 2, 2900 Schoten

  • Deelnameprijs; €175 incl. lunch

  • Voorwaarden; Minimum 5 deelnemers. Maximum 12.

Annulatie niet mogelijk. Je kan je wel je plek doorgeven of doorschuiven naar een ander event in het geval van dringende redenen.

WIE ZIJN WIJ?

De Groeidag Workshop biedt een unieke kans om te leren van twee experts op het gebied van persoonlijke groei en transformatie.

Coach Marjolein is een ervaringsdeskundige als stress- en burn-out coach. Ze reikt je verschillende manieren aan om je leven wat minder stressvol te maken, om met je angsten om te gaan en kijkt met jou naar wat je belemmert. Zodat jij kan groeien en het leven anders kan be-leven.

www.coachmarjolein.com

Eve Mintiens is systemisch coach en geeft al jaren de communicatietraining; Persoonlijke en professionele effectiviteit. Met haar systemische blik kijkt ze naar hoe jij je verhoudt tov je full potential. Jezelf en de ander beter begrijpen is de rode draad door alles wat ze doet.

www.evemintiens.be

 

Als professionals hebben wij een schat aan ervaring en zijn we toegewijd aan jou te helpen bij het bereiken van je doelen. We delen graag onze inzichten, technieken en strategieën met jou, zodat ook jij het leven kunt leiden waar je altijd van hebt gedroomd.

Wij zijn er om je te ondersteunen, te inspireren en je aan te moedigen om je angsten los te laten en angstvrij te groeien.

bottom of page