persoonlijke begeleiding

Ervaar je teveel stress?

Is het allemaal wat té veel?

Herken je jezelf niet meer?

Voelt dat leven niet meer als het jouwe?

Heb je een burn-out (gehad)?

Voel je de nood aan even een helpende hand?

Heb je wat tips&trics nodig om terug 'on track' te geraken?

Dan kan je kiezen voor 1 op 1 begeleiding. 

We maken een afspraak en dan gaan jij en ik samen aan de slag.

Ik reik je tips aan om deze vervelende periode van teveel stress/ burn-out door te komen.

En van daaruit gaan we stap voor stap verder.

Op het einde van de rit zal je trots zijn op jezelf. Want jij bent diegene die de stappen zet. Ik bezorg je enkel de nodige inzichten en reik je een aantal tools aan.

Ik zal jouw coach zijn in je proces.

Coaching is een vorm van begeleiding waar de coachee in zijn huidige situatie centraal staat. Via coaching komt de coachee zelf tot bepaalde inzichten die noodzakelijk zijn om zijn huidige situatie te aanvaarden, aan te passen en/ of te veranderen. De coach zorgt vaak voor de spreekwoordelijke spiegel die even nodig is om weer handvaten te creëren om zo de draad weer op te kunnen pikken en verder te gaan. Om de bomen weer door het bos te kunnen zien. Bij coaching gaan we ervanuit dat de veranderingsmogelijkheden bij de coachee liggen. Dit in combinatie met persoonlijke coaching, zal ervoor zorgen dat de coachee zelf de gestelde doelen zal bereiken. 

Vertrouw me; het komt goed.

Wat doe ik dan wel?
Ik luister naar je verhaal. En bekijk samen met jou wat jij nu nodig hebt en ook aankan. Ik zorg ervoor dat je tot bepaalde inzichten komt zodat je op gaat merken waar die stress vandaan komt. Hoe weinig je misschien wel ontspant?
Hoe je dan door kleine dingen in je leven toe te voegen wel ontspanningsmomenten kan hebben. Zodat je terug rust kan ervaren. Zodat je weer blij kan zijn.
Ik geef je tips & trics waarmee je thuis aan de slag kan gaan.

Wat ik niet doe?
Ik ga jou niet zeggen wat je nu wel of niet moet doen. Ik geef je geen medicijn waarmee alles is opgelost. Ik schrijf geen dagschema voor je uit. Ik werk niet met trauma’s; dan verwijs ik je graag door naar experten in dat vak.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wel, ik bied je enkele opties aan:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraken kunnen gemaakt worden in Schoten, Multidisciplinaire groepspraktijk Medihuis ( Botermelkbaan 2a) of in  Antwerpen, Groepspraktijk VolHart Zwijndrecht ( Burchtsestraat 71)of Inspirational Yoga - coachingpraktijk (Jonghelinckstraat 8a, 2018 Antwerpen)

!!!NIEUW!!!

Alle begeleidingen kunnen nu ook online doorgaan. Boek je gratis try-out mocht je twijfels hebben of dit wel iets voor jou kan zijn.

De oplossing ligt in de verandering.

Tijdens mijn burn-out hoopte ik om iemand tegen te komen die me gewoon een pilletje ging geven en ging zeggen dat het dan allemaal beter ging worden. Helaas. Zo gaat het niet.


Laat rust toe.
Word bewust van energiegevers.
Trek de natuur in.

Start met een sport, met mate.( Wandelen is ook een sport. )

Let op wat je eet.

Laat je begeleiden.

Antwerpen , Zwijndrecht en Schoten

LET'S DO THIS TOGETHER